Heropening Update!

Beste mensen,

Helaas hebben we wederom een treurige mededeling.


Vanaf heden mogen we helaas maar maximaal 30 bezoekers (kinderen + volwassenen) tegelijkertijd binnenlaten bij Jungle Gemz!
Vorige week verkregen we toestemming dat er maximaal 30 volwassenen tegelijkertijd binnen mochten zijn en dat er geen restrictie zat op het aantal kinderen, maar vandaag hebben we van de veiligheidsregio de informatie ontvangen dat het in totaliteit maximaal 30 personen mogen zijn.


Nu de corona-gerelateerde maatregelen voor kinderen tot en met 12 jaar door de overheid zijn opgeheven en de scholen weer volledig open gaan, begrijpen wij (en velen met ons) niets van deze beslissing maar we moeten ons er wel aan conformeren.


Alle reserveringen die tot nu toe zijn gedaan mogen gewoon doorgaan op de afgesproken dag en het afgesproken tijdstip, maar vanaf heden moeten we handelen naar de nieuwe regels. Om toch zoveel mogelijk kinderen te kunnen laten spelen bieden we vanaf zondag 7 juni drie tijdslots aan waarvoor u kunt reserveren:

Van 9.00 tot 12.00 uur

Van 12.00 tot 15.00 uur

Van 15.00 tot 18.00 uur


We betreuren het dit aan jullie te moeten mededelen en we hopen dat dit besluit weer spoedig wordt herzien.

Desondanks hopen we jullie toch snel te mogen begroeten!

PS: Graag op tijd reserveren om teleurstelling te voorkomen.