Tarieven

Tarieven

Tarieven Jungle Gemz 2020

Entree (vanaf 1 t/m 12 jaar) € 7,95
Peutertarief* € 5,50
10-rittenkaart € 59,95
Volwassenen (vanaf 13 jaar)** € 3,95
BSO-tarief*** € 4,50

*Peutertarief
Elke maandag t/m vrijdag is het PEUTEROCHTEND bij Jungle Gemz.
Kinderen van 1 t/m 3 jaar betalen slechts €5,50 bij binnenkomst tot 11.30 uur. U mag zo lang blijven als u zelf wilt! Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Tijdens schoolvakanties en feestdagen vervalt het peutertarief. Vanwege coronamaatregelen is het peutertarief tijdelijk vervallen!

**Begeleiding vanaf 18 jaar is verplicht

***BSO tarief
Op maandag, dinsdag-en donderdagmiddag bij entree van 15.30 tot 17.30 uur (Dit geldt niet tijdens feestdagen en schoolvakanties). Dit tarief is alleen van toepassing voor gecertificeerde buitenschoolse opvanginstanties. Vanwege coronamaatregelen is het BSO-tarief tijdelijk vervallen!

Het meebrengen en nuttigen van eigen eten en drinken is bij Jungle Gemz niet toegestaan. Babyvoeding uitgezonderd. Indien er  sprake is van een speciaal dieet, dan kunt u dit bij binnenkomst aangeven.

Parkeren kan bij ons op eigen terrein en is gratis.

Laatste Nieuws

Corona update

WE GAAN WEER OPEN! Vanaf donderdag 19 november mogen de kinderen gelukkig weer komen spelen. Zolang als onze horeca gesloten moet blijven is het mogelijk om zelf een hapje en een drankje mee te nemen. Zodra er weer nieuws is laten we het via de website en social media kanalen aan jullie weten. We hebben […]