Corona Update

In de lijn van het advies van de overheid worden vanaf 3 oktober 2020 de volgende wijzigingen doorgevoerd:
  • Het is voor alle volwassenen (iedereen van 13 jaar en ouder) verplicht om een mondkapje te dragen, tenzij u aan een tafel zit.
  • Maximaal 2 volwassenen per reservering (ook voor kinderfeestjes). Reeds gemaakte reserveringen voor feestjes waarbij meer volwassenen aanwezig zijn, kunnen doorgaan volgens reservering.
  • Vanwege het feit dat er maximaal 30 volwassenen (personen van 13 jaar of ouder) tegelijkertijd binnen mogen zijn, verzoeken we de begeleiders van de kinderfeestjes om de kinderen die worden opgehaald even zelf naar buiten te begeleiden na afloop van het feestje. Degene die het kind(eren) komt ophalen na afloop van het feestje verzoeken we vriendelijk even buiten te wachten tot hun kind(eren) worden gebracht.
  • Reserveren blijft verplicht en is uitsluitend online mogelijk, tenzij het tijdblok reeds is gestart dan graag even telefonisch reserveren voor het betreffende tijdblok. Het is helaas niet mogelijk om voor dezelfde dag meerdere tijdblokken te reserveren.